HAKKIMZDA

Gökbayrak  Gıda Maddeleri Ticaret ve San. A.Ş. 1967 yılında kurulmuştur.

Baldo, Basmati, Jasmine, Kepekli gibi çeşitli pirinç, bakliyat ve bulgurun paketlenerek arzına öncü olmuştur. Kuruluşundan bu güne kadar kaliteden ödün vermeden gelmiştir.

1998 yılında EN İSO 9002 belgesini sektöründe ilk alan kuruluş olmuştur. Bugün 1750 metrekare kapalı alanda HACCP güvencesi ile üretim yapan şirketimiz iç piyasaya dönük hizmet sunmaktadır.

Müşteri portföyünde ; hipermarketler, süper marketler ve bakkallar bulunmaktadır. 

GÖKBAYRAK KALİTE VE GIDA GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI;

Bu gün “Tarladan Sofraya  Gıda Güvenliği” zincirinin birer halkası olarak güvenilir gıda üretimi bilinciyle İSO 22000:2005 sistemi kapsamındaki hijyen ve sanitasyon uygulmalarını titizlikle gerçekleştiren firmamız, tesislerine gelen ürünleri, Türk Gıda Kodeksi Yönetmelik ve Tebliğ hükümleri  başta olmak üzere yukarda bahsedilen standartlara uygun olarak paketlemektedir.

Ürünlerimiz Tüketicilerimize ulaşmadan önce aşağıdaki  basamaklardan geçmektedir; Firmamıza ürünler , temizlenmiş olarak  (kabuklarından ayrılmış ve sorteks ( renk ayırıcı) dan geçerek )   50 kg’ lık çuvallarda gelirler . Biz pirinç ve bakliyat konusundaki 42 yıllık tecrübemizi bu ürünleri seçerken gösteriyoruz ve yurdun en iyi tedarikçilerinden sizler için en kaliteli ürünleri seçiyoruz . Firmamız  tüm dünyaca  kabul görmüş ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi şartlarını uygulayarak seçmiş olduğu bu ürünleri  gerekli analizlerden geçirerek depolarına kabul etmektedir . ISO 22000  sisteminin  kapsamında ,kimyasal, fiziksel, mikrobiyolojik analizler( küf maya,aflatoksin , ağır metal , pestisit ) ile hijyen ve sanitasyon uygulamaları vardır. 

Ayrıca firmamızda uygulanan  “iyi depolama uygulamaları” (GSM)   ile  ürünlerimiz  uygun  koşullarda ( serin ve rutubetsiz ortamlarda ) saklanmaktadır .Dolayısıyla genel olarak pestisit olarak adlandırılan ve ürünlerin özellikle yaz döneminde böceklenmelerini engellemek amacıyla kullanılan   zirai ilaçlar firmamız prensipleri gereği kullanılmamaktadır .  Sevkiyat esnasında ise   FİFO ( ilk giren ilk çıkar ) kuralı uygulanarak ürünün tazeliği korunmaktadır .

E-Posta Güncelleme

E-Posta bültenimize kayıt olun.

Your subscribe request has been sent!